Velkommen til Cheport Cheese ApS

Siden 1999 har vi bestræbt os på at være vores kunders mulighed for adgang til ét univers af fødevaredelikatesser fra Europa.

Ved hjælp af professionelle køletransportører sikrer vi præcise leveringer to gange ugentligt til konkurrencedygtige priser, da vi ikke har de omkostninger som det medfører at være en lagerførende virksomhed. Én yderligere fordel, vores kunder kan opnå via vores forretningsmodel, er bedre holdbarhed på de leverede produkter, da varerne går direkte fra producent til kundens lager.

Siden 2008 har vi udvidet vores store sortiment af ost med bl.a. charcuteri, skinke og pesto/pasta mv. Senest har efterspørgslen på veganske produkter medført at disse også er blevet tilføjet vores brede sortiment.

Vi har i dag et tæt samarbejde med flere kundesegmenter, da vi både kan levere eks. Parmesanost og Grana Padano direkte fra producent, eller via docking-platform i Norditalien mikse disse oste med charcuteri og olivenolie mv.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og sætter en ære i at afsøge markedet for præcis de produkter vores kunder efterspørger samt at kunne præsentere dem for tidens trends.

Vi håber vores sortiment er interessant. Mangler du en vare “på hylden” finder vi den gerne for dig?!

Se Cheport’ seneste lovpligtige kontrolrapporter fra fødevarestyrelsen:

Kontrolbesøg

Telefon: +45 49 13 67 93
Mail: info@cheport.dk
Nordre Strandvej 119 G
DK-3150 Hellebæk