Cheport Cheese blev etableret af Kenneth Blok i 1999.

Vi har gennem årene etableret et tæt samarbejde med grossist- og cateringvirksomheder i Skandinavien hvor vi leverer direkte fra vores samarbejdspartnere til vores kunder netop når der er brug for varen. Dette betyder foruden levering af friske varer med god holdbarhed også konkurrencedygtige priser grundet lave driftsomkostninger.

Vi har gennem årene opbygget et tæt samarbejde med få kvalitetsbevidste køletransportører og kan derfor tilbyde hurtig levering efter kundernes behov.

Siden begyndelsen har Cheport Cheese været agent for Prolaidis – som i dag er blandt Frankrigs førende leverandører af dessertoste og catering-artikler. I 2001 tilkom der yderligere flere nye spændende samarbejder med bl.a. Santi & C. fra Italien som håndproducerer fantastisk Gorgonzola og fra 2004 har vi udvidet sortimentet med mange spændende italienske dessertoste. Samme år påbegyndte vi vores samarbejde med Kaas-Pack Holland, som vi repræsenterer i såvel Danmark som Sverige. Kaas-pack er specialist i efterbehandling (rivning, skivning eller tern) til catering branchen.

Efterspørgslen efter italienske delikatesser vokser og i 2008 indleder Cheport Cheese et samarbejde med Italian Food Trading som kan tilbyde mange spændende produkter som fx. ost, skinke, salame, olie, grillede grøntsager og frisk pasta etc.

2010 blev året hvor Cheport Cheese for alvor udvidede sortimentet til også at bestå af charcuteri – nu også fra Spanien. Vi har fundet leverandører som kan blande ost og kød på samme palle så ønskerne om fleksibilitet fra vores kunder imødekommes.

Velkommen til Cheport – vi håber vores sortiment er interessant. Mangler du en vare “på hylden” finder vi den gerne for dig?!

Se Cheport’ seneste lovpligtige kontrolrapporter fra fødevarestyrelsen:

Klik her

Telefon: +45 49 13 67 93
Mail: info@cheport.dk
Porthusvej 7B
DK · 3490 Kvistgård